O NAMA

AWT International d.o.o. je vodeći distributer robe široke potrošnje pokrivajući tržišta Hrvatske, Srbije, Bugarske, Makedonije i Slovenije.

Mnogi brandovi koje distribuiramo su vodeći u svojim kategorijama: od čokolade i tjestenine sve do sredstava za čišćenje i toaletnog papira.

Pokrivamo sve segmente tržišta -  internacionalne i nacionalne lance kao i nezavisne trgovine diljem zemlje. Imamo i specijalizirane prodajne timove za benzinske postaje,  a naše proizvode možete pronaći i u na kioscima, ljekarnama, lukama, frizerskim salonima, samoposlužnim aparatima. 

Naše kvalitete prepoznali su mnogi proizvođači s jedne i trgovački lanci s druge strane. S ponosom se možemo pohvaliti dugogodišnjim partnerstvima s njima.

AWT HRVATSKA

PRODAJA

Prodajni timovi sastavljeni su od 200+ prodavača i 250+ unapređivača, koji svaki dan na terenu osiguravaju da se proizvodi naših partnera nađu na policama.

LOGISTIKA

Naša logistika dnevno obradi preko 2.400 paleta u više od 35.000 kvadrata skladišnog prostora i dostavi robu na preko 6.000 lokacija kroz godinu.

MARKETING

Marketinški tim brine o brandovima naših partnera te osigurava konkurentne i atraktivne ponude za trgovce i krajnje potrošače.

IT PODRŠKA

Kako bi naše usluge bile na visokoj razini, koristimo suvremenu tehnologiju popraćenu programima za prodaju i praćenje robe, optimiziranje ruta i izvještavanje.

FINANCIRANJE

Dugogodišnje iskustvo našeg financijskog tima omogućava i usluge financiranja i podrške kao i 100% preuzimanje rizika naplate.

Zadovoljstvo nam je predstaviti naš web shop Kliknime.hr. Želimo Vam ponuditi naše proizvode po najpristupačnijim cijenama I nadamo se da će svatko od vas u našoj internet trgovini pronaći nešto za sebe.